Dex

Dex is een zoon van Floortje en Finn, hij is geboren in maart 2017 en kwam door omstandigheden al vrij snel weer terug bij ons. Hoewel de intentie absoluut was om Dex te herplaatsen, is het uiteindelijk anders uitgepakt. Dex was inmiddels al een poos bij ons en we waren gek op hem. Zodoende is de keuze gemaakt om hem te houden!

Dex is vrolijk, gek op knuffelen en heerlijk lomp en onhandig. Hij is gek op aandacht, zowel van mensen als van andere honden en kent hierin niet altijd zijn eigen kracht. Grote kans dus dat je van Dex een bijzonder onhandige maar zeer gemeende knuffel ontvangt als je hem ontmoet. Doordat zijn moeder altijd bij hem is geweest, is Dex keurig opgevoed op het gebied van hondentaal. Op het strand of in het bos benaderd hij graag nieuwe speelmaatjes, maar altijd met veel respect en begrip.

Dex speelt een belangrijke rol bij het opvoeden van onze pups. Hij speelt met de pups, maar leert ze ook omgaan met grenzen op het gebied van bijvoorbeeld bijten of te lang doorspelen. Door zijn prachtige manier van communiceren is Dex ook een waardevolle “collega” in mijn puppylessen. Vrijwel iedereen die privéles bij mij volgt, kiest voor een les hondentaal en spel met Dex.

Het paspoortje van Dex

Naam Oh Boy, Oh Boy! Dex from Jolly Doodles
Roepnaam Dex
Geboortedatum 15-03-2017
Geslacht Reu
Maat Medium (48 cm)
Kleur White with Red Parti

Dex is gecastreerd en zal zelf geen puppy’s op de wereld zetten. Wel is hij de allerliefste oom die een opgroeiende pup zich kan wensen, dus in die zin drukt hij zeker zijn stempel op de toekomstige Jolly Doodles generatie!