Keira

Keira is onze eerste Doodle en met haar is onze  liefde voor dit fantastisch ras begonnen. Mijn meisje is een energieke, vrolijke en vooral ontzettend lieve hond  en ze heeft het hele gezin vakkundig om haar pootje gewonden. In haar zien we het empatische karakter van de Labradoodle zo goed terug. Ze is altijd in voor een knuffel en zoekt ons vaak op voor contact en een aai. 

Naar Floortje toe gedraagt ze zich al een heuse “grote zus”. Floortje zoekt haar altijd op om tegenaan te slapen, ze mag Keira altijd uitdagen tot een sjorspelletje en ook accepteert ze het gemoedelijk als Floortje weer eens in haar oren of staart hangt.

Keira is inmiddels voor al haar opvoedcursussen met vlag en wimpel geslaagd. We stimuleren haar pientere karakter regelmatig met zoekspelletjes, praktijkspeuren en natuurlijke behendigheidsoefeningen.

Het paspoortje van Keira

Naam Lomond Hills Galadriel
Roepnaam Keira
Geboortedatum 07-10-2012
Geslacht Teefje
Maat Grote medium
Kleur Chocolate

Keira is gecastreerd en zal geen puppy’s krijgen. Ze vervult hier in huis de eervolle taak van tante, speelmaatje, warmtekussen & springplank voor onze Jolly Doodles pups.