Keira †

Keira was onze eerste Doodle en met haar is onze  liefde voor dit fantastisch ras begonnen. Mijn meisje was een energieke, vrolijke en vooral ontzettend lieve hond  en ze heeft het hele gezin vakkundig om haar pootje gewonden. In haar zien we het empathische karakter van de Labradoodle zo goed terug. Ze was altijd in voor een knuffel en zocht ons vaak op voor contact en een aai. 

Naar Floortje toe gedroeg ze zich al een heuse “grote zus”. Floortje zocht haar altijd op om tegenaan te slapen, ze mocht Keira altijd uitdagen tot een sjorspelletje en ook accepteerde ze het gemoedelijk als Floortje weer eens in haar oren of staart hing. Keira heeft al haar puppy- en opvoedcursussen met vlag en wimpel gehaalt. Om haar pientere karakter regelmatig te stimuleren boden we haar zoekspelletjes, speuren en natuurlijke behendigheid aan. 

Keira is na een periode van ziek zijn in 2021 overleden. Het gemis van onze bijzondere vriendin is groot, maar we vinden troost in de vele herinneringen, foto’s en filmpjes van onze bruine vriendin.

Het paspoortje van Keira

Naam Lomond Hills Galadriel
Roepnaam Keira
Geboortedatum 07-10-2012
Overleden 26-08-2021
Geslacht Teefje
Maat Grote medium
Kleur Chocolate

Keira is gecastreerd en zal geen puppy’s krijgen. Ze vervult hier in huis de eervolle taak van tante, speelmaatje, warmtekussen & springplank voor onze Jolly Doodles pups.