Floortje

Floortje met haar favoriete knuffeltje

Floortje is ons eerste fokteefje en met haar begint het Jolly Doodle avontuur als fokker! Floortje is een lief hondje met een eigen willetje. Ze is heel onderzoekend en vind het helemaal het einde om met Keira te spelen en te stoeien. Haar favoriete “move” is het stiekem bestormen van Keira als deze rustig ergens aan het snuffelen is. Op de opvoedcursus is ze ontzettend pienter en ze leert haar oefeningen met het grootste gemak. Ook thuis is het goed te merken dat ze het leuk vind om uitgedaagd te worden door bijvoorbeeld knuffels voor haar te verstoppen.

Floortje is een ontzettend ondernemend en ontdekkend hondje, zowel binnen in huis als ook buiten tijdens het wandelen. Ze kan minutenlang vol concentratie uit het raam turen om te zien welke vogeltjes nu toch in ons vogelhuisje de zaadjes oppikken. Buiten gaat ze altijd als een kleine stofzuiger met haar neusje over de grond, de wereld zit vol heerlijke luchtjes voor onze meid en elke dag is een avontuur!

Floortje heeft ons driemaal een prachtig nestje geschonken. In 2016 zijn onze Forever First pups geboren en in 2017 volgden de Oh Boy, Oh Boy! pups. Haar laatste nestje was in 2018 en zij kregen de nestnaam Summer Lovin‘. Na dit nestje is Floortje met welverdiend pensioen gegaan.

Het paspoortje van Floortje

Naam Mischa’s Doodles Florence for Jolly Doodles (ALF3)
Roepnaam Floortje
ALAEU-nummer ALAEU-2812
WALA nummer WALA00045623
Geboortedatum 10-01-2014
Geslacht Teefje
Maat 42 centimeter schofthoogte
Kleur Caramel (bbee), draagt parti
Vacht Wavy Fleece

Gezondheidstesten

DNA-profiel VHL_ID H90413
HD OFA Good
ED Negatief voor dysplasie
Patella’s Vrij van luxatie
Oogtest Vrij, meest recent op 13-03-2018
Van Willebrand Vrij via vader
Improper Coat Vrij
DM Vrij
PRA/PRCD Vrij via ouders
EIC Drager