Het laatste nieuws!

Laatste update: 04-04-2021

Puppy’s op komst!

Mila is drachtig van de knappe Odin van Smiling Face Australian Labradoodles. Hoeveel pups, dan is voorlopig nog even ons geheimpje maar we kijken vol spanning uit naar deze kleine ukjes!

Bij Jolly Doodles blijven de pups gemiddeld 10-12 weken in het nest en bij de moeder. Dit is anders dan de standaard 7-8 weken die gangbaar zijn in hondenland. Het is mijn overtuiging dat de pups essentiele levenslezen leren van hun moeder en mijn andere honden in de periode dat ze langer bij ons blijven. Een pup heeft een stabiele, veilige start nodig en die hoop ik ze met deze verlengde periode in het nest te geven.

Verder heb ik een eigen visie op honden, hun opvoeding, hun behoeften en hun gedrag. Ik zoek heel gericht naar mensen die zich hierin kunnen vinden en deze lijn door willen trekken. Tot slot werk ik met titerbepalingen, mestonderzoek en vaccineren op maat. Ook hiervan vind ik het belangrijk dat de nieuwe eigenaren van de pup dit door willen trekken na de verhuizing.

Op mijn website is van alles te lezen over mijn visie, mijn werkwijze en mijn uitgangspunten in het fokprogramma. Als dit aanspreekt, zie ik heel graag een mailtje tegemoet waarin je ook uitlegt waarom je zo gericht voor een Jolly Doodles pup hoopt te gaan.