Het laatste nieuws!

Laatste update: 15-05-2018

Wachtlijst gesloten!

 

Tot na de bevalling is de wachtlijst voor de pups van Floor en Finn gesloten! We hebben in principe 4 lieve gezinnen en 2 gastgezinnen gevonden, maar het is natuurlijk nog eventjes afwachten hoeveel pups er geboren worden en hoeveel dames en heren we krijgen.

De vader van het aankomende nestje is Finn van Dodi-Doodles, samen met Floortje kan hij prachtige mediums krijgen in de kleuren rood en wit-rood parti. Voor de oplettende volgers, Finn is inderdaad dezelfde vader als van het nestje in 2017. We zijn zo tevreden over de prachtige pups die deze combinatie heeft voorgebracht dat we hem graag nog een keertje wilde herhalen. We hopen vurig op één of meerdere teefjes zodat we deze prachtige karaktertrekken en looks nog veel vaker mogen terugzien in ons fokprogramma.

Een pup met een wit-roodkleurige partivacht

Een pup met een rode vacht

 

Mensen met serieuze belangstelling voor een pup van Jolly Doodles mogen ons altijd mailen. We vinden het belangrijk dat belangstellenden zich herkennen in onze visie op honden, opvoeding en gezondheid. Definitief inschrijven op onze wachtlijst kan pas na een persoonlijke kennismaking.