Planning

 

335607_377917555635502_754373185_o

Onze Keira toen ze nog ’n uk van slechts 3 weekjes oud was, samen met haar 2 van haar zusjes

In 2019 verwachten wij helaas geen nestjes, hopelijk in 2020 wel weer. We hebben dan ook geen wachtlijst omdat we ons realiseren dat zo’n lange periode wachten vaak niet reeel is. Onze mailbox staat wel open voor vragen over onze visie en werkwijze, puppybegeleiding of vragen over onze lange termijn planning.

Wilt u informatie inwinnen, probeer dan in uw eerste mail al zoveel mogelijk informatie over uzelf, uw gezin en uw woon- en werksituatie te geven. Ook lezen we heel graag wat uw visie op honden en hun opvoeding is en waarom u nu juist naar ons een mailtje stuurt.

Onze mailbox staat open voor mensen die serieuze interesse hebben in een pupje volgend jaar. Indien u serieus belangstelling hebt, is het ook zeker mogelijk om u reeds in te schrijven voor onze wachtlijst, maar uiteraard pas na een gezellige kennismaking. Wij staan tevens open voor pupkopers uit Belgiƫ (of andere Europese landen), maar wij bepalen altijd per nestje of wij in de gelegenheid zijn om een pup tot 15 weken te houden en op te voeden. Wij zijn niet op de hoogte van wachtlijsten bij collega-fokkers en kunnen u helaas niet verder helpen bij uw zoektocht naar de snelst beschikbare pup.