Planning

 

335607_377917555635502_754373185_o

Onze Keira toen ze nog ’n uk van slechts 3 weekjes oud was, samen met haar 2 van haar zusjes

In 2018 verwachten wij hopelijk een nestje van onze Floortje en als de gezondheidstesten positief uitpakken wellicht ook aan het einde van het jaar een nestje van ons teefje Jayda die in een gastgezin woont.

Voor het nestje van Floor is de wachtlijst gesloten, voor het eventuele nestje van Jayda wachten we eerst op de uitslagen van haar gezondheidstesten.

Wilt u informatie inwinnen, probeer dan in uw eerste mail al zoveel mogelijk informatie over uzelf, uw gezin en uw woon- en werksituatie te geven. Ook lezen we heel graag wat uw visie op honden en hun opvoeding is en waarom u nu juist naar ons een mailtje stuurt.

Onze mailbox staat open voor mensen die serieuze interesse hebben in een pupje komend jaar. Indien u serieus belangstelling hebt, is het ook zeker mogelijk om u reeds in te schrijven voor onze wachtlijst, maar uiteraard pas na een gezellige kennismaking. Wij staan tevens open voor pupkopers uit Belgiƫ (of andere Europese landen), maar wij bepalen altijd per nestje of wij in de gelegenheid zijn om een pup tot 15 weken te houden en op te voeden. Wij zijn niet op de hoogte van wachtlijsten bij collega-fokkers en kunnen u helaas niet verder helpen bij uw zoektocht naar de snelst beschikbare pup.