Planning

 

335607_377917555635502_754373185_o

Onze Keira toen ze nog ’n uk van slechts 3 weekjes oud was, samen met haar 2 van haar zusjes

In 2023 verwacht ik waarschijnlijk 1 nestje. Ik heb geen wachtlijst omdat ik me realiseer dat een lange periode wachten vaak niet reëel is en daarnaast heb ik zo dusdanig weinig pups te vergeven dat het opbouwen van een wachtlijst niet zinvol is. De mailbox staat wel open voor vragen over onze visie en werkwijze, puppybegeleiding of vragen over onze lange termijn planning.

Wil je informatie inwinnen, probeer dan in je eerste mail al zoveel mogelijk informatie over jezelf, je gezin en je woon- en werksituatie te geven. Ook lees ik heel graag wat jouw visie op honden en hun opvoeding is en waarom je juist mij een mailtje stuurt.

Mijn mailbox staat open voor mensen die serieuze interesse hebben in een pupje. Daadwerkelijk inschrijven kan pas na een kennismaking (al dan niet online). Ik sta tevens open voor pupkopers uit België (of andere Europese landen), maar ik bepaal altijd per nestje of ik in de gelegenheid ben om een pup tot 15 weken te houden en op te voeden. Ook voor buitenlandse belangstellenden geldt dat ik altijd persoonlijk kennis willen maken.

Ik ben niet op de hoogte van wachtlijsten bij collega-fokkers en kan je helaas niet verder helpen bij de zoektocht naar de snelst beschikbare pup.