Puppybegeleiding

Jolly Doodles is sinds de zomer van 2017 aangesloten bij de Pet Dog Trainers of Europe (PDTE) en in december van datzelfde jaar heb ik (Marieke) de opleiding tot Natural Dog Trainer afgesloten bij Calming Signs. Ik mag mijzelf daarmee gecertificeerd hondentrainer en -gedragsdeskundige noemen.

Al vroeg in de opleiding merkte ik dat mijn voorkeursdoelgroep toch zeker wel bij de puppy’s en hun baasjes ligt. Gedragsproblemen oplossen is een uitdagende puzzel, maar ik ben ze veel liever voor door goede voorlichting en begeleiding te bieden.

Om die reden heb ik me gestort op het ontwikkelen van individuele en persoonlijke puppybegeleiding; een service die ik mijn pupkopers ook dolgraag wil aanbieden! In de puppylessen zijn theorie en praktijk met elkaar verweven en het doel is om je pup te begeleiden naar volwassenheid waarbij hij stabiel is en de wereld om hem heen aan kan.

We zullen o.a. stilstaan bij de volgende onderwerpen:

  • Lichaamstaal en communicatie van een hond
  • Hoe leert een pup?
  • Je pup begeleiden zonder dwang of drang
  • Natuurlijke behoeften van een hond
  • Mentale stimulatie en het gebruiken van de zintuigen
  • Wandelen zonder trekken
  • De pup leren omgaan met de wereld om hem heen

Puppybegeleiding is mogelijk voor alle pupkopers van Jolly Doodles mits het qua kilometers een overbrugbare afstand is. Vanuit de PDTE heb ik een groot netwerk van bekwame hondentrainers, ik kan dus ook altijd doorverwijzen naar een van mijn collega’s.

Geen pup van Jolly Doodles, maar wel belangstelling voor deze puppybegeleiding of een andere vorm van begeleiding rondom opvoeding of gedragsproblemen? Neem dan zeker contact met me op via info@ophondsewijze.nl of neem een kijken op mijn website (www.ophondsewijze.nl)